Koppert Red Mustard CressSmaak en toepassing
Één van de eerste producten van Koppert Cress. De zeer pittige wasabi smaak wordt door de meeste mensen niet als zodanig herkend. Men denkt vaak aan peper of iets dergelijks. Red Mustard Cress van Koppert Cress is geselecteerd op de sterke smaak in de jonge plant. De smaak is echter zo dominant, dat u erg moet oppassen met de dosering.Een aardappelpuree met Red Mustard Cress is heerlijk. Speciaal als u er nog toefjes van maakt.Een mosterdsoep is uitstekend af te maken met een handje vol Red Mustard Cress.

Oorsprong
Red Mustard Cress is een oer-Hollands product dat ook nog steeds in Nederlands wordt geteeld. Vaak wordt gedacht dat alle gele velden die we in de zomer zien koolzaad zijn. Het tegendeel is waar, heel wat velden zijn juist mosterd. Mosterd wordt vooral gebruikt als groenbemester. Maar voor Koppert Cress en de mosterdindustrie wordt juist het zaad geoogst.

Beschikbaarheid en houdbaarheid
Red Mustard Cress is jaarrond verkrijgbaar en kan tot zeven dagen bewaard worden tussen 2° en 4°C. Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoet Red Mustard Cress aan de hygiënische normen in de keuken. U kunt dit product direct gebruiken, want het wordt schoon en hygiënisch geteeld. Red Mustard Cress is, net als de andere cress-soorten en specialiteiten van Koppert Cress, volgens de richtlijnen van SQF 2000 geproduceerd.

loading
Product eigenschappen
Land van oorsprong:
Nederland
Verpakt per:
1 x16
Voorraad colli (direct beschikbaar):
Voorraad colli verwacht:(24-01-22 )
10  
  • verse producten van de beste kwekers
  • 24 uur per dag / 7 dagen per week bestellen
  • Dagelijks nieuwe foto's van de verse producten

Aanbiedingen