Over ons

Agf-online B.V. is een groothandelsbedrijf in de groente.

Het bedrijf is begonnen met bladgroenten. Nu door de jaren heen is het assortiment veel breder geworden. Naast onze Nederlandse producten, importeren wij nu ook vanuit België en Duitsland.

Al onze producten zijn te vinden onder het kopje assortiment. Van sla soorten tot tomaten tot vollegrond groente. Zoekt u naar een specifiek product of kunt u iets niet vinden op de website kunt u ons altijd een mailtje sturen en gaan we voor u opzoek.

Website

Dagelijks krijgen wij verse producten aangeleverd. Op het moment dat een product nog niet binnen is, staat deze op verwacht. Bij binnenkomst komt deze bij directe voorraad te staan. Er wordt gelijk een foto gemaakt en het product wordt gekeurd en nagewogen. Al deze informatie kunt u vinden bij het product zelf. Door op de foto te klikken kunt u het product tot 3 keer vergroten.

Als een product niet wordt verkocht, maar blijft logeren tot de volgende dag, dan wordt er 's morgens een nieuwe foto van het product gemaakt! Dit zorgt ervoor dat u altijd kennis heeft van het product wat u koopt.

Zodra u bent ingelogd kunt u ook daadwerkelijk uw producten bestellen. Naast het bestellen van de producten kunt u ook uw eigen pakbonnen downloaden.

Nieuws over ons

Voor het laatste nieuws kunt u ons ook volgen op onze Facebook en/of Instagram 

BRC Certificate Agf online
https://www.agf-online.nl/bestanden/BRC_Certificate_Agf-online_9-5-2024

Duitse Bospeen en Koolrabie komen erbij!
https://www.agf.nl/article/9215624/duits-seizoen-barst-nu-echt-los/

Duitse Bosuien steeds mooier
https://www.agf.nl/article/9210489/duitse-bosuien-worden-met-de-dag-mooier/

Van der Mey-Barendrecht wordt Agf-online
http://www.agf.nl/artikel/171519/Van-der-Mey-Barendrecht-wordt-agf-onlineAgf-online is trotse sponsor van:

Het BeterBoek
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp, Leiden en Alphen a/d Rijn. .
Een ziekenhuisopname of dagbehandeling is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

M
ede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!


Noa Selleger
Haar droom is om Worldcup Skiër te worden. Dit betekent hard trainen!
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op haar
Facebookpagina!


Rijnsburgse Boys
Onze thuisclub.