Terug
Overlay
Sluiten
menu
X Aikiba Leaves
X Aikiba Leaves
Bestellen kan tot 6.30 uur.
Dan is het om 10.00 op Barendrecht te laden.
Aikiba Leaves staan bekend als 'vrouwenvingers, 'jungle-spinazie' of 'ochro' en hebben een licht zuur-bittere smaak. Wanneer de bladeren rauw worden gebruikt is het een schitterende visueel ingredient met een gel-achtig, waterig en papperig mond-gevoel. Gebruik (een deel van) de bladeren voor gel-achtig functie en de stam voor de lichte zoet-zure smaak.
Omdat de Aikiba Leaves de visueel aantrekkelijke eigenschappen bezit kan het perfect worden gebruikt in combinatie met cocktails, creaties met tempura, creaties met een exotische touch of als een functioneel onderdeel in verschillende vis, kaas, schaaldier of wildgerechten.
Prijs op aanvraag
0 op voorraad
/ verwacht 20
| Land van oorsprong | Nederland |
| Verpakt per | 1 x 20 |
| Voorraad colli | 0 |
| Voorraad colli verwacht | 08 december 2025 : 20 |
- Verse producten van de beste kwekers
- 24 uur per dag / 7 dagen per week bestellen
- Dagelijks nieuwe foto's van de verse producten
Erg populair, dus lekker!
Prijs op aanvraag
Uiterlijk: Het heeft lange, lichtgekartelde bladeren met kleine, eetbare bloemknopjes, die een beetje lijken op kleine broccoliroosjes.
Smaak: De smaak is iets bitter en wordt vaak vergeleken met broccoli.
Gebruik: Alle delen van de plant (bladeren, stelen, bloemen) zijn eetbaar.
Herkomst: De groente komt veel voor in de Italiaanse regio Apulië
Prijs op aanvraag
Radicchio lungo is een lange, slanke vorm van radicchio (roodlof) uit de Italiaanse plaats Treviso, die gekenmerkt wordt door zijn knapperige, paarsrode bladeren met witte nerven en een pittige, bittere smaak. Deze speciale variëteit is zo gewild dat hij een beschermde geografische aanduiding (IGP) heeft gekregen in de EU. De smaak wordt milder wanneer het gegrild of geroosterd wordt, wat hem veelzijdig maakt voor in gerechten
Prijs op aanvraag
Radicchio tardivo is een langwerpige, langzaam groeiende radicchio-soort uit de Italiaanse regio Veneto, die bekend staat om zijn knapperige, rood-witte bladeren, licht bittere smaak en een subtiele zoetheid, vooral na het koken. Het wordt vaak na de eerste vorst geoogst en de planten worden vervolgens 'geforceerd' door ze in water of donkere omstandigheden te plaatsen om de bladeren bleker en malser te maken, en om de smaak te versterken. Het is een veelzijdig ingrediënt dat rauw in salades, gegrild, geroosterd of in gerechten zoals risotto kan worden gebruikt.