Terug
Overlay
Sluiten
menu
X Paztizz Tops
X Paztizz Tops
Paztizz Tops is een ingrediƫnt met een uitgesproken anijssmaak en een brede toepasbaarheid. De frisse smaak past zeer goed bij visgerechten en de combinatie met wild is zonder meer verrassend te noemen. Paztizz Tops kunnen ook gebruikt worden om zoete gerechten te verfijnen. Liefhebbers van aperitieven ervaren de verbazingwekkende gelijkenis tussen de smaak van Paztizz Tops en die van een bekende franse anijsdrank. De naaldachtige zachte blaadjes geven Paztizz Tops ook een uitstekende decoratiewaarde.
Prijs op aanvraag
0 op voorraad
/ verwacht 100
| Land van oorsprong | Nederland |
| Verpakt per | 1 x 2 Cups |
| Voorraad colli | 0 |
| Voorraad colli verwacht | 17 december 2025 : 100 |
- Verse producten van de beste kwekers
- 24 uur per dag / 7 dagen per week bestellen
- Dagelijks nieuwe foto's van de verse producten
Erg populair, dus lekker!
Prijs op aanvraag
Radicchio lungo is een lange, slanke vorm van radicchio (roodlof) uit de Italiaanse plaats Treviso, die gekenmerkt wordt door zijn knapperige, paarsrode bladeren met witte nerven en een pittige, bittere smaak. Deze speciale variƫteit is zo gewild dat hij een beschermde geografische aanduiding (IGP) heeft gekregen in de EU. De smaak wordt milder wanneer het gegrild of geroosterd wordt, wat hem veelzijdig maakt voor in gerechten
Prijs op aanvraag
Radicchio tardivo is een langwerpige, langzaam groeiende radicchio-soort uit de Italiaanse regio Veneto, die bekend staat om zijn knapperige, rood-witte bladeren, licht bittere smaak en een subtiele zoetheid, vooral na het koken. Het wordt vaak na de eerste vorst geoogst en de planten worden vervolgens 'geforceerd' door ze in water of donkere omstandigheden te plaatsen om de bladeren bleker en malser te maken, en om de smaak te versterken. Het is een veelzijdig ingrediƫnt dat rauw in salades, gegrild, geroosterd of in gerechten zoals risotto kan worden gebruikt.