Terug
Overlay
Sluiten
menu
Cima di Rapa
Cima di Rapa
Uiterlijk: Het heeft lange, lichtgekartelde bladeren met kleine, eetbare bloemknopjes, die een beetje lijken op kleine broccoliroosjes.
Smaak: De smaak is iets bitter en wordt vaak vergeleken met broccoli.
Gebruik: Alle delen van de plant (bladeren, stelen, bloemen) zijn eetbaar.
Herkomst: De groente komt veel voor in de Italiaanse regio Apuliƫ
Prijs op aanvraag
0 op voorraad
/ verwacht 5
| Land van oorsprong | Italie |
| Verpakt per | 1 doos |
| Voorraad colli | 0 |
| Voorraad colli verwacht | 04 december 2025 : 5 |
- Verse producten van de beste kwekers
- 24 uur per dag / 7 dagen per week bestellen
- Dagelijks nieuwe foto's van de verse producten
Erg populair, dus lekker!
Prijs op aanvraag
Uiterlijk: Het heeft lange, lichtgekartelde bladeren met kleine, eetbare bloemknopjes, die een beetje lijken op kleine broccoliroosjes.
Smaak: De smaak is iets bitter en wordt vaak vergeleken met broccoli.
Gebruik: Alle delen van de plant (bladeren, stelen, bloemen) zijn eetbaar.
Herkomst: De groente komt veel voor in de Italiaanse regio Apuliƫ
Prijs op aanvraag
Radicchio lungo is een lange, slanke vorm van radicchio (roodlof) uit de Italiaanse plaats Treviso, die gekenmerkt wordt door zijn knapperige, paarsrode bladeren met witte nerven en een pittige, bittere smaak. Deze speciale variƫteit is zo gewild dat hij een beschermde geografische aanduiding (IGP) heeft gekregen in de EU. De smaak wordt milder wanneer het gegrild of geroosterd wordt, wat hem veelzijdig maakt voor in gerechten
Prijs op aanvraag
Radicchio tardivo is een langwerpige, langzaam groeiende radicchio-soort uit de Italiaanse regio Veneto, die bekend staat om zijn knapperige, rood-witte bladeren, licht bittere smaak en een subtiele zoetheid, vooral na het koken. Het wordt vaak na de eerste vorst geoogst en de planten worden vervolgens 'geforceerd' door ze in water of donkere omstandigheden te plaatsen om de bladeren bleker en malser te maken, en om de smaak te versterken. Het is een veelzijdig ingrediƫnt dat rauw in salades, gegrild, geroosterd of in gerechten zoals risotto kan worden gebruikt.